Afspraak maken

Oudercontacten

Oudercontacten kan je vanaf nu hier online reserveren. 
U kan enkel kiezen tussen de tijdstippen die nog vrij zijn. Eenmaal geboekt, dan is dat tijdstip gereserveerd voor u!

 

Bezoek op afspraak

Jaarlijks organiseren we een aantal openklasdagen voor onze kleuterafdeling en een opendeurdag voor de hele school. De data zijn hieronder terug te vinden, alsook op onze kalender op de homepage. 

Openklasdagen (kleuter)Opendeurdagen (lager en kleuter)
20 oktober 2023: 15u30-18u 
8 december 2023: 15u30-18u 
26 april 2024: 15u30-18u16 maart 2024: 9-12u

 

Vul dit formulier in en en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Inschrijven

Voor meer info om je kind in te schrijven kan je ons altijd contacteren.

 

Capaciteit

De capaciteit voor onze schoolgebouwen is wettelijk vastgelegd. Dit is het totaal aantal leerlingen dat het schoolbestuur voor De Wingerd als het maximaal aantal leerlingen ziet binnen onze schoolgebouwen.

Voor onze kleuterafdeling is er een capaciteitsbepaling van toepassing: maximum 5 klassen van maximum 25 kleuters. Voor onze lagere afdeling is er een capaciteitsbepaling van toepassing: maximum 7 klassen van maximum 25 leerlingen.

Concreet betekent dit dat er indien nodig een inschrijvingsstop moet toegepast worden. In dat geval worden de wettelijk vastgelegde voorrangs- en aanmeldingsregels met betrekking tot inschrijving toegepast. 

De voorrangsgroepen in het gewoon basisonderwijs zijn:

  1. Dezelfde leefentiteit (broers/zussen): leerlingen van dezelfde leefentiteit moeten ook naar dezelfde school kunnen gaan, daarom krijgen ze voorrang.
  2. Kinderen van personeel: na de leerlingen van dezelfde leefentiteit hebben kinderen van personeelsleden, tewerkgesteld in onze school, voorrang.
  3. Kinderen van overige groepen